Καλή σας ημέρα!!!

Τα φαβορί πήρανε στα… σοβαρά τον ρόλο τους αλλά και τον χαρακτηρισμό τους εχθές και όλα πήγανε μια χαρά!  Μόνο η Αυστρία δεν μας έκανε τα χατηράκια μας τα παρακινδυνευμένα… αλλά τελικά στο σύνολο μας βγήκαμε αρκετά  κερδισμένοι.

Να απαντήσω εν τάχει σε δύο  φίλους  που με ρώτησαν  χθές και προχθές κάποια πράγματα.

Φίλε Νίκο είναι αλήθεια πως είχε ξεκινήσει κάποιος να μου στήσει το Diasim bet info. To Domain κατοχυρωμένο κλπ κλπ. Ήθελα να σταματήσω το «τσιγκαναριό» των μπλόκ και να μπώ σε μια σειρά… και εγώ! Ότι βλέπεις καθημερινά στο Asian betwin θα το έβλεπες στο info. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει ξαφνικό  σοβαρό θέμα υγείας, με αποτέλεσμα το info να μην βρίσκεται ούτε στον… αέρα…  προκειμένου να ενημερώνει για την έναρξη του…!!! Ασφαλώς και δεν μπορώ να πω τίποτα, διότι τα θέματα υγείας έχουν προτεραιότητα. Όπως δείχνουν τα πράγματα, εγώ θα συνεχίσω μέσα απο το μπλόκ με το Asian betwin…!!!

Για τον φίλο απο την Πάτρα, να του πω, πως κάθε παίκτης στην πορεία του συνειδητοποιεί (μαθαίνοντας)  τους τρόπους με τους οποίους θέλει να τζογάρει τα χρήματα του και τους ακολουθεί. Εγώ έμαθα να «απλώνω» τα πονταρίσματα μου και στο τέλος να… «σκουπίζω»!!! Εσένα πάλι σου αρέσουν περισσότερο  τα «ζητούμενα» και πολύ καλά κάνεις. Σε κάποιους αρέσει το «μονό» ποντάρισμα κ.ο.κ. Επειδή είμαι πολύ προσεκτικός και αποφεύγω να σχολιάζω τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας μας παίζει, θα σου έλεγα πως στην πορεία σου θα «νοιώσεις» ποιός τρόπος σε αντιπροσωπεύει περισσότερο και κυρίως ποιός σε κάνει να αισθάνεσαι «ασφαλής».

«Χαίρε Καίσαρα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν» και στις… αρένες κατεβαίνουν σήμερα οι… μονομάχοι, για τους Β΄προκριματικούς του Τσάμπιονς Λίγκ!!! Ομάδες που θα… σκυλοφαγωθούν μεταξύ τους, θα εισπράξουν το πρίμ της ΟΥΕΦΑ… κανένα 200ράκι χιλιάδες ευρώ και μετά οι μισοί θα πάνε στα… χωράφια τους και οι άλλοι μισοί θα… «ντυθούν γουρουνόπουλα» στην σούβλα για τους… μερακλήδες!!!   Διαβάζοντας το πρόγραμμα των ομάδων, εντόπισα κάτι ονόματα συλλόγων…σκέτη τρέλλα!!! Απο την Αλβανία μου άρεσε πολύ (???) η Σκέντερ – μπέου!!! Και που πήγε το μυαλό μου λέτε? Λες να το έχει το… όνομα και να στήνει παιχνίδια αυτή η Σκεντερμπέου? Και άντε η – Μπέου? Αυτή η Γεωργιανή… Γκάγκρα? Που διαβάζοντας την μου θυμίζει το… Βιάγκρα? Είναι άραγε όνομα… και πράγμα?  Ψάχνοντας την… ιστορία της έμαθα πως… πήρε το Κύπελλο της χώρας της  και παράλληλα ανέβηκε απο την Β΄…  στα μεγάλα σαλόνια…»αέρας»!!!

Εντάξει την Σαίντ Τζούλια την γνωρίζουμε εδώ και μερικά χρόνια!!! Είναι μια συμπαθέστατη ομάδα ενός χωριού της Ανδόρα και επειδή το… χωράφι της αυτή την εποχή βγάζει… καλαμπόκι, θα υποδεχτεί την αντίπαλο της στην Πρωτεύουσα,  στο… πασίγνωστο «Εστάντο Κομουνάλ ντε Ανδόρα λα Βέλα»…!!! Και μόνο στο άκουσμα της έδρας, ο αντίπαλος «ψαρώνει» και του «κόβονται τα πόδια»…Η δε ομάδα μαζεύει όλους τους… συνταξιούχους απο την περιφέρεια της Ισπανίας (Εξτρεμαδούρα, Κομποστέλα κλπ) και το… παλεύουν όσο μπορούν! Πάντως είναι αρκετά φιλόξενη ομάδα και πάντα θα… τρατάρει τους επισκέπτες της με το… ξακουστό… ημίσκληρο κεφαλοτύρι που παράγει το χωριό τους!!! Τι άλλο θα… ακούσουμε πιά? Απορώ… που πάω και ποντάρω τα χρήματα μου???

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

1) ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ – ΜΠΑΝΚΟΡ ΣΙΤΙ – ΕΛΣΙΝΚΙ (-0,75) = 2 @ 1,70 Χ 50€ = 0-3 WIN 35€

________________________________________________________________________________________________________

2) Special Paroli – με μικρή μίζα…!!!

ATP – ΜΟΝA: Στουτγκάρδη (Γερμανία) – Στεμπ Σ-Μ. (Γερ) – Φονίνι Φ. (Ιτα) = 2 @ 1,45 = Επιστροφή

WTA – ΜΟΝA: Παλέρμο (Ιταλία) – Κιρστέα Σ. (Ρου) – Πιρόνκοβα T. (Bου) = 2 @ 1,65 = 1-2 WIN

ΕΥΡΩΠΗ: Τσάμπιονς Λιγκ – Προκριματικά – Ρόζενμποργκ – Μπρέινταμπλικ = 1 @ 1,23 = 5-0 WIN

ΕΥΡΩΠΗ: Τσάμπιονς Λιγκ – Προκριματικά – Στούρμ Γκρατς – Φέχερβαρ = 1 @ 1,68 = 2-0 WIN

Συνολική @ 3,41  Χ 25€ = WIN 60,2€

________________________________________________________________________________________________________

ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΕΥΡΩΠΗ: Τσάμπιονς Λιγκ – Προκριματικά – Παρτιζάν (-2 ΑΗ )  – Σκέντιγια = 1 @ 2,00  Χ 50€ = 4-0 WIN 50€

ΕΥΡΩΠΗ: Τσάμπιονς Λιγκ – Προκριματικά – Σκόντο Ρίγα – Βίσλα Κρακοβίας = 1Χ @ 2,20 Χ 25€ = 0-1 LOSE 25€

ΕΥΡΩΠΗ: Τσάμπιονς Λιγκ – Προκριματικά – Ζεσταφόνι – Ντάτσια Κισινάου = 1 / ημίχρονο @ 2,60 Χ 25€ = 3-0 / ημίχρονο WIN 40€

________________________________________________________________________________________________________

PAROLI EXTRA – Με το ανάλογο ρίσκο το δυνατό ποντάρισμα

ΕΥΡΩΠΗ: Τσάμπιονς Λιγκ – Προκριματικά

Μπανγκόρ – Ελσίνκι = 2 @ 1,50 = 0-3 WIN

Λίνφιλντ – Μπάτε = 2 @ 1,36 = 1-1 LOSE

Ρόζενμποργκ – Μπρέινταμπλικ = 1 @ 1,10 = 5-0 WIN

Συνολική @ 2,24 Χ 100€ = LOSE 100€

________________________________________________________________________________________________________

Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας!

Diasim

Advertisements