Καλή σας ημέρα!!! Στα ύψη βρέθηκε χθές το βράδυ ο δείκτης του καθαρού μας κέρδους φτάνοντας στα 230 ευρώ καθαρά κέρδη. Ευτυχώς που η Ελσίνκι (γένους θηλυκού…σαν την ΑΕΚ) και όχι το… Ελσίνκι όπως νομίζουμε, έκανε το καθήκον του στο LIVE BET και μας δικαίωσε. Βεβαίως και «το ματς της ημέρας» τα  πάει μια χαρά με 3 στα 3 καθώς και το  Asian bet,  αλλά και οι μονές επιλογές μας. Στα ζητούμενα παρουσιάζουμε μια δυσκολία…  αλλά θα το κοιτάξω όσο πιο καλά γίνεται τις επόμενες ημέρες.  Ξεκαθαρίζω κάτι πολύ σοβαρό για μένα και ελπίζω πως σας αφορά!

Ο πρόλογος μου δεν έχει καμία «διάθεση» πανηγυρισμού και ούτε θριαμβολογίας! Σας μιλώ ειλικρινέστατα, διότι στην τελική… δεν είναι αυτό το ζητούμενο μου αλλά και πολύ περισσότερο δεν  έχω ανάγκη την «προβολή μου » για κανέναν απολύτως λόγο. Ούτε διαφημίζεις προβάλλω (χωρίς να σημαίνει πως είναι κάτι αρνητικό), ούτε με μπούκ συνεργάζομαι διότι… παίκτης γεννήθηκα και σαν παίκτης θέλω να φύγω… για να βρώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα!!! Πολύ απλά ο στόχος μου είναι να μαθαίνουμε όλοι στην πορεία μας και μαζί με εμάς οι καινούργιοι παίκτες, πως το στοίχημα για να αντιμετωπισθεί σωστά και κερδοφόρα πρέπει να «καλλιεργήσουμε» κάποια κομμάτια του εαυτού μας. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε «κάθετοι» αλλά και «μονοκόματοι» σαν παίκτες!!! Να μαθαίνουμε διαρκώς να πειθαρχούμε στους στόχους που έχουμε απο την αρχή «προσχεδιάσει». Να είμαστε σταθεροί στην διαχείρηση του κεφαλαίου μας και να μην μπαίνουμε στο τρυπάκι του ρεφαρίσματος!!! Να θυμόσαστε πως το «ρεφάρισμα» είναι ένας πολύ δυνατός «σύμμαχος» των μπούκ!!!

Να είμαστε υπομονετικοί και να δεχόμαστε την αστοχία μας όπως ακριβώς και την ευστοχία μας! Η αστοχία είναι μέσα στο παιχνίδι, θα την συναντήσουμε πολλές φορές στην πορεία μας και θα είναι οι λεγόμενες «απώλειες» μας. Εμείς όμως θα μάθουμε πως σε αυτό το δύσκολο μέτωπο… η απώλεια μιας μάχης θα είναι μια αφορμή για να γίνουμε ακόμη πιο καλύτεροι και ποιό ώριμοι στην πορεία μας. Η ουσία μας βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής, όπου εμείς απο την αρχή έχουμε προαποφασίσει μέχρι που θα φτάσουμε. Και το τέλος «μετράει» γιατί τότε θα κάνουμε ταμείο μετρώντας και λογαριάζοντας. Αλλά και με κάθε μάχη που κερδίζουμε, δεν σημαίνει ότι… χαλαρώνουμε, ότι βρήκαμε το μαγικό ραβδί που τα «χρυσώνει όλα» ή ότι λύσαμε μια για πάντα το οικονομικό πρόβλημα ή ζητούμενο της ζωής μας. Ο παίκτης του στοιχήματος δεν χτίζει πενταόροφες μεζονέτες και ούτε αλλάζει κάθε 6 μήνες την κόκκινη Ferrari του.

Ο παίκτης του στοιχήματος δεν είναι ούτε ο… Τάραμας πχ, αλλά ούτε και η θεία μου η Καλλιόπη που πηγαίνει στο πρακτορείο της γειτονιάς το δελτίο του Joker… αφού το έχει βάλει ένα 24ωρο μπροστά στην εικόνα του Αγίου Χριστόφορου, προκειμένου να το…ευλογήσει,  μπας και πιάσει το 5άρι μαζί με το Τζόκερ και μας «σώσει»…!!! Ο παίκτης του στοιχήματος είναι επενδυτής πάνω απο όλα και οι στόχοι του είναι 2…!!! Να μην χάσει δεκάρα απο το κεφάλαιο του αρχικά και στην συνέχεια να μπεί σε τροχιά κερδοφορίας. Δεν έχει καμία σημασία εαν το κεφάλαιο του είναι 100 ευρώ, 1,000 ευρω ή 10,000 ευρώ. Σημασία έχει το ποσοστό κέρδους επι του κεφαλαίου του που επιτυγχάνει σε εύρος χρόνου και πάντα βάση χρονοδιαγράμματος! Εντάξει… τώρα εαν ο φίλος μου ο Μήτσος, που του αρέσει να τον φωνάζουν και «γάτε»… του αρέσει να αράζει στο πρακτορείο της γειτονιάς, με την φραπεδιά του, τις τσιγαριές του, σταυροπόδι με την παντόφλα να… κρέμεται και να «γνωρίζει» τα πάντα… επί παντός επιστητού… αυτό είναι άλλο… καπέλλο!!! Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα (βάσει… στροφαρίσματος) να κάνει τα γούστα του διότι και στην τελική… δικά του είναι τα ευρώ που καταθέτει ανεπιστρεπτί!!!

Το σημερινό μου κείμενο, είναι στην ουσία και κάποιες απαντήσεις σε διάφορους φίλους που πολύ ευγενικά μου έγραψαν κάποια ερωτήματα τους. Και πάλι θα σας ξαναευχαριστήσω για την επικοινωνία σας αλλά και για την διάθεση σας. Όσο για την επισκεψιμότητα σας, δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω…!!! Μεσούσης… θερινής περιόδου και οι επισκέψεις σας με αφήνουν άφωνο. Ελπίζω να ανταποκρίνομαι στα ζητούμενα σας και κάνω ότι καλύτερο μπορώ διότι ότι κάνω, το κάνω… πρώτα για μένα και το κεφάλαιο μου!!! Χθες την έκανε την γκέλα η Ουρουγουάη… και με την νίκη της η Χιλή έβαλε φωτιά στον όμιλο! Πάντως πιστεύω πως στην συνέχεια του Κόπα θα δούμε φοβερά παιχνίδια!

Το ψάξιμο των σημερινών στοιχείων έχει ξεκινήσει και θα τα πούμε και πάλι αργότερα!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

«The match day» – ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Προκριματικά – Φ91 Ντουντελάνζ v Σάντα Κολόμα = +3 goals A-H = 1,675 X 50€  = 2-0 LOSE 50€

«ASIAN HANDICAP» – Φιλικός Αγώνας – Ίστ Φάιφ v Χάρτς (-1, – 1,5)  = 2 @ 1,775 X 50€ = 0-3 WIN 38,7€

«COMBO«

Ουκρανία – Σούπερ Καπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ v Ντιναμό Κιέβου = 1 @ 1,70 = 1-3 LOSE

ATP – Νιούπορτ – Αγώνες 1ου Γύρου – Τζον Ίσνερ   v   Κάρολ Μπεκ = 1 @ 1,25 = 2-0 WIN

Συνολική @ 2,13 Χ 50€ = LOSE 50€

Μάλλον δεν θα ποντάρουμε σε άλλο παιχνίδι σήμερα! Εαν προκύψει βέβαια στην συνέχεια, θα το ανεβάσω στην σελίδα!

Admin (Diasim)