Καλή σας ημέρα!!!

Μην σας… «τρομάζει» ο σημερινός τίτλος μας… και μην «περνούν» πολλά… απο το μυαλό σας! Θα σας εξηγήσω αμέσως. Για πάρα πολλούς παίκτες του στοιχήματος, η στοιχηματική χρονιά αλλάζει με τον ερχομό του κάθε  Νέου Έτους. Πολύ λογικό! Φεύγει ο χρόνος, κάνουμε γενικότερα κάποιους απολογισμούς μας, άντε… να κλείσουμε και τα «βιβλία»…! Οι κάποιας ηλικίας όμως (οχι όλοι φυσικά), έχοντας μάθει απο τους πολύ παλαιότερους, «βαπτιστήκαμε Παλαιοημερολογίτες» (???)

Ποία η διαφορά μας απο τους σύγχρονους ημερολογιακούς? Σε λίγο καιρό εμείς… θα ποντάρουμε (λέμε τώρα) στην Super League 2011 / 2012. Το ίδιο και στην Premier League 2011 / 2011 κλπ. Όλα τα Ευρωπαικά κυρίως Πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ (που θα μας αποσχολήσουν) ξεκινάνε την σεζόν 2011 / 2012. Έτσι και «εμείς» παραμονή «Πρωτοχρονιάς» ανταλλάξαμε τα… δώρα μας, ρυθμίσαμε και τακτοποιήσαμε τους λογαριασμούς μας και απο αύριο ξεκινάει το πρώτο μας  εξάμηνο (του νέου έτους)  δηλ. απο 1η Ιουλίου 2011 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2011.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας που μου στείλατε μέσω e-mail  και γενικότερα για την παρουσία σας. Παλιοί φίλοι, καινούργοι επισκέπτες που ελπίζω πως στην πορεία μας θα γίνουμε φίλοι και μεταξύ αυτών επώνυμοι άνθρωποι του χώρου μας χωρίς να σημαίνει κάτι… για τους ανώνυμους φίλους και επισκέπτες. Το ταξίδι μας λοιπόν «στον δρόμο του μεταξιού» ξεκινάει αύριο και το μόνο σίγουρο είναι πως  θα συναντήσουμε στην ατελείωτη πορεία μας,  τεράστιες… δυσκολίες!!! Θα πρέπει να ανοίγουμε κακοτράχαλα μονοπάτια για να προχωράμε αργά και σταθερά προκειμένου να αποφεύγουμε τους… γκρεμούς και τις παγίδες. Θα «σπάσουμε» τα μούτρα μας πολλές φορές, θα λυγίζουμε και θα γονατίζουμε, αλλά θα προσπαθούμε να  αντέξουμε μέχρι το τέλος σαν τον…  Marco Polo!!!

Σφιχτά στα χέρια μας το πολύτιμο κεφάλαιο μας (όποιο και αν είναι αυτό για τον καθένα  μας ), με «όπλα» την γνώση μας που διαρκώς θα γεμίζει απο καινούργια στοιχεία, την εμπειρία μας που καθημερινά θα ωριμάζει όλο και περισσότερο, θα φτάσουμε στο ζητούμενο μας και στον στόχο μας που είναι το «πολύτιμο μετάξι»!!! Και η αξία του μεταξιού? Τεράστια…!!! Και κέρδος δεν είναι μόνο τα χρήματα!!! Είναι η εφαρμογή της αυτοπειθαρχίας μας, είναι το ασταμάτητο τρέξιμο για την περισυλλογή των  στοιχείων και των δεδομένων, είναι η αυτοσυγκράτηση και η ηρεμία του κερδισμένου αλλά και η αναγνώριση των «λαθών» μας και η προσπάθεια μας να μην τα επαναλάβουμε όσο αυτό είναι δυνατόν,  διότι έχουν κόστος μεγάλο.

Θα κλείσω την επικοινωνία μας με μερικούς στοιχηματικούς αστερίσκους…(???)

* Προσπαθείτε να ποντάρετε σε κάθε επιλογή σας το 1 με 3% του αρχικού σας κεφαλαίου. Βεβαίως η κρίση η δική σας μετράει πάνω απο όλα. Απλά εγώ θεωρώ πως το σταθερό και ελεγχόμενο  ποντάρισμα, προλαβαίνει τον μεγάλο κίνδυνο της απώλειας του κεφαλαίου μας. Ασφαλώς και το «μικρό» ποντάρισμα θα φέρει «μικρά» κέρδη… αλλά είναι τόσο συναρπαστικό το στοίχημα, που αξίζει ο κόπος να χτίζουμε το κέρδος μας σε εύρος χρόνου!

* Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε τον αρχικό μας στόχο, ο οποίος θα πρέπει να είναι και εφικτός φυσικά. πχ. εγώ θέτω απο την αρχή σαν μόνιμο στόχο, την επίτευξη του καθαρού μηνιαίου κέρδους που θα φτάνει το 10% του αρχικού κεφαλαίου μου! Ποσοστό το οποίο στο τέλος του στοιχηματικού έτους προσφέρει έναν… εξαιρετικό διπλασιασμό του κεφαλαίου μου!!!  Πολύ υψηλός και ριψοκίνδυνος στόχος… αλλά με το σταθερό ποντάρισμα και με ένα σχετικά καλό ποσοστό επιτυχιών, μπορεί πάντα σε βάθος χρόνου να πετύχω τον στόχο μου!

* Συνειδητοποιήστε πως το στοίχημα είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ και όχι πεδίο στιγμιαίας  αυτοεπιβεβαίωσης και πανηγυρισμών επειδή πιάσαμε μια 3άδα!!!  «Θλιβερές» εικόνες  τύπου…»το΄βλεπες…το΄παίξες»? είναι για μόνιμους… αιμοδότες μιας Τριτοκοσμικής αντίληψης! Φράσεις… «θα τους πάρω και τα σώβρακα» ή «για…ένα κωλοπαίχνιδο έχασα…000.000€»  δεν μας ταιριάζουν!

* Τέλος να θυμόσαστε πως ένας μπούκ, ποτέ δεν χάνει τα λεφτά του. Πάντα θα του περισσεύουν τα κέρδη απο την γκανιότα του (τουλάχιστον) συν τις… υπερβολές μας!  Σε μια στοιχηματική εταιρεία, ο πλούτος απο ένα σημείο και μετά… απλά,  αλλάζει χέρια!!! Ο μπούκ ποτέ δεν τρώει χρήματα… αλλά καλοπληρώνει τους κερδισμένους παίκτες απο τα χρήματα των χαμένων παικτών!!! Με αυτή  την έννοια «ο πλούτος αλλάζει χέρια».

Ευχαριστώ για τον χρόνο αλλά και την διάθεση σας.

Αdmin

Advertisements