Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όσα χρόνια και αν παίζει κάποιος παίκτης στοίχημα, δεν θα πάψει ποτέ να είναι «νέος και αρχάριος» στον χώρο αυτό.

Κάποιες επισημάνσεις μου πρώτα… για μένα και μετά για τους υπόλοιπους φίλους!

  1. Στην κόντρα μας… με τους μπούκ θα είμαστε πάντα σε δυσμενέστερη θέση, χωρίς να έχουμε περιθώρια «δεύτερης ευκαιρίας»…Τι εννοώ?  Ποντάραμε και κερδίσαμε? Τότε πληρωνόμαστε. Ποντάραμε και χάσαμε? Τότε πληρώνουμε. Εξαιρούνται όσοι ποντάρουν σε Ασιατικό χάντικαπ και τους προκύψει… επιστροφή (Draw No Bet).

Το λέω αυτό… γιατί πρέπει να μάθουμε στην πορεία μας, διάφορα «κόλπα» προκειμένου να βρισκόμαστε διαρκώς «ζωντανοί» και φυσικά μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να μπεί καλά στο «πετσί» μας πως οι μπούκ είναι πανίχυροι και ανίκητοι. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το αντικείμενο και με τον σωστό σχεδιασμό τους δεν θα… πέσουν ποτέ έξω σε επίπεδο οικονομικό! Πρέπει να είμαστε διαρκώς στο ψάξιμο στοιχείων και μεθόδων, προκειμένου να «χτίζουμε» και να αυξάνουμε την αμυντική μας διάταξη, έτσι ώστε να περιορίζουμε τις απώλειες μας…!!! Τίποτα στο στοίχημα αλλά και στο επίπεδο συμβουλών δεν αποτελεί «πανάκεια» για τον παίκτη. Τα πάντα είναι… σχετικά. Σε έναν «στοιχηματικό» αγώνα, μπορούν να συμβούν τα πάντα… και κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό ανεξαρτήτων των ομάδων που συγκρούονται! Ας προσπαθούμε κάθε φορά… και σε κάθε ποντάρισμα μας, να είμαστε όσο το δυνατόν ποιό σίγουροι για την επιλογή μας. Έτσι ώστε… όταν θα τύχει να χάσουμε το ποντάρισμα μας, να νοιώσουμε τουλάχιστον «νικητές» διότι το ψάξαμε, το φιλτράραμε, αλλά το χάσαμε για… λόγους υπεράνω των δυνατοτήτων μας! Και τελειώνοντας την πρώτη παράγραφο να θυμόμαστε πως… δεν πρέπει να βασιζόμαστε «στα τυφλά» στο όνομα μιας ομάδας, το σερί της, την φόρμα της, τις απουσίες της αλλά και την προιστορία της…!!! Δεν θα υπάρξει ποτέ μια… «σίγουρη ομάδα». Όσες φορές και εαν την επιλέξαμε και μας πλήρωσε, άλλες τόσες φορές θα μας «τα πάρει». Και όλες αυτές τις «φορές» που την επιλέγαμε, το στοίχημα μας είχε αρκετό ρίσκο αλλά εμείς ίσως δεν είχαμε την επίγνωση του κινδύνου!

Συνεχίζεται…

Advertisements