World Tipsters

Τα στοιχήματα σε διάφορα σπορ ήτανε πάντα δημοφιλή σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια.
Η άφιξη του διαδικτύου στην χώρα μας τα έκανε και σε εμάς εδώ στην πατρίδα μας πολύ γνωστά και κέρδισαν την προτίμηση χιλιάδων φίλων τους.
Ως τόσο η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών αδυνατούν δραματικά να αποκομίσουν ένα σοβαρό κέρδος σε εύρος χρόνου απο τα στοιχήματα που τοποθετούν.
Τα αίτια? Πάρα πολλά. Το να αρχίσουμε τις αναλύσεις, οχι μόνο δεν βοηθάει σε τίποτα αλλά ξύνει και πληγές που λίγο ή πολύ όλοι θα έχουμε επάνω μας. Το θέμα είναι πως συνεχίζουμε απο σήμερα και με πόση δύναμη και διάθεση προχωράμε στο στοιχηματικό μας μέλλον. Άς μην κρυβόμαστε πίσω απο φράσεις επαναλαμβανόμενες και κουραστικές και ας ξεκινήσουμε να μιλάμε με ανοιχτά χαρτιά,  προκειμένου να περάσουμε γρήγορα στο ζητούμενο όλων των παικτών του στοιχήματος που είναι το κέρδος.
Είμαι ένας  έμπειρος  παίκτης  που ασχολείται επαγγελματικά με τον στοιχηματισμό εδώ και αρκετά χρόνια για λογαριασμό μου και δημιούργησα ενα blog  προκειμένου να παρέχω στους επισκέπτες μου,  τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Στοιχεία πολύ δυνατά και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως…  μας οδηγούν στην κερδοφορία σε εύρος χρόνου.
Σε αυτό το σημείο της παρουσίασης μου  θέλω  να σας θέσω…  δύο ερωτήματα που ίσως σας…ξαφνιάσουν, αλλά θα δείτε πόσο χρήσιμο θα αποδειχτούν στο τέλος. Αλήθεια…έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας γιατί υπάρχουν πια χιλιάδες σελίδες στοιχηματικής ενημέρωσης, οι οποίες κατακλύζουν το διαδίκτυο κάθε μέρα, δίδοντας τα αναρίθμητα και ατελείωτα προγνωστικά τους?

Και μάλιστα…εντελώς δωρεάν? Έχετε αναρωτηθεί άραγε γιατί τα δίνουν δωρεάν τέτοια αγαθά?

Η απάντηση μου  βρίσκεται στην διαφήμιση που βλέπετε διαρκώς στην κάθε ιστοσελίδα που μπαίνετε. Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ευελπιστεί πως είτε απο πειρασμό, είτε απο ευγένεια, είτε παρασυρόμενος απο τα αναρίθμητα διαφημιστικά φλάς μπάννερ των Bookmakers, θα κάνετε εγγραφή ή εγγραφές προκειμένου να εισπράξη στο εγγύς μέλλον τα ποσοστά του κέρδους του απο τις απώλειες των πονταρισμάτων σας.

Επιτέλους ας μιλήσουμε όλοι με ανοιχτά τα χαρτιά μας και πρώτοι εμείς το κάνουμε, με όλο το κόστος που μπορεί να προκύψει.

Λέγεται στην πιάτσα  πως… ένας «σοβαρός» παίκτης του στοιχήματος και ανεξαρτήτου οικονομικής δύναμης, προκειμένου να βγεί κερδισμένος δεν θα αναζητήσει προτάσεις δωρεάν απο μια σελίδα που δεν έχει να χάσει και τίποτα εάν στέλνει με τα προγνωστικά της  τον κόσμο στην χασούρα. Πως… ενας «σοβαρός» παίκτης του στοιχήματος, εαν χρειαστεί κάποια ενημέρωση προκειμένου να “κλειδώσει” το…χρηματοκιβώτιο του γεμάτο, θα απευθυνθεί σε επαγγελματίες tipsters των σπορ γενικότερα, οι οποίοι με μια λογική τιμή συνδρομής που ξεκινάει απο 30 ευρώ τον μήνα έως και 1,000 ευρώ η πρόταση (???)…  θα φροντίσουν για τα καλύτερα του πελάτη τους…!!!
Στο σημείο αυτό θα πάρω ευθέως θέση και θα πω, πως μπορεί ναι… αλλά μπορεί και οχι να αξίζει ο κόπος και η αξία της όποιας συνδρομής επιλέξει ο καθένας παίκτης που αναζητά μια βοήθεια. Και αυτό διότι… είδαν πολλά τα μάτια μου!!! Απο έντιμους και αξιοπρεπείς tipsters που βοηθούσαν δικαιολογόντας το αντίτιμο της υπηρεσίας τους, μέχρι απατεώνες άσχετους αλλά και συνεργάτες των μπούκ… όπως αποδείχτηκαν τελικά έχοντας καταστρέψει πολλούς παίκτες στην πορεία.
Και καλά όλα αυτά, θα μπορεί να αναρωτηθεί ο μέσος επισκέπτης της σελίδας μου και μάλιστα με μια ελαφριά δόση… καχυποψίας, έτσι? Και εσύ… για ποιόν λόγο έχεις ελεύθερη είσοδο στην σελίδα σου, χωρίς να αποβλέπεις σε κάποιο οικονομικό κέρδος, που είναι και ένα θεμιτό ζητούμενο? Εύλογα και δικαιολογημένα τέτοιου είδους ερωτήματα και τα απαντώ προκειμένου να εξαφανιστούν… παντός είδους σύνεφα καχυποψίας!
Για μένα λοιπόν, οι γνώσεις και οι εμπειρίες πρέπει να μοιράζονται εάν αυτό είναι δυνατόν σε… όλους και μάλιστα δωρεάν!!! Τα κέρδη που αποκομίζω σαν παίκτης του στοιχήματος, με καθιστούν οικονομικά ανεξάρτητο για να συντηρώ την σελίδα μου και να μην εμπλέκομαι με διαφημίσεις ή οικονομικές συνδρομές. Δεν με ενδιαφέρουν τέτοια κέρδη. Με ενδιαφέρουν τα κέρδη μου απο τα διάφορα στοιχηματικά γεγονότα στα οποία ποντάρω τα χρήματα μου!!!
Όπως θα διαβάσατε λοιπόν εγώ μιλάω με ανοιχτά τα χαρτιά μου, έτσι όπως ακριβώς…ποντάρω και κερδίζω  στο στοίχημα.
Τελειώνοντας να θυμόσαστε διαρκώς πως :  Αποδεδειγμένα,  το 95% των παικτών που στοιχηματίζουν χάνουν τα χρήματα τους σε εύρος χρόνου. Μόνο το 5% απολαμβάνει τα κέρδη του στο τέλος της κάθε στοιχηματικής χρονιάς!

Η επιλογή δική σας σε…ποιούς θέλετε να ανήκετε!

Με εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε!
Admin (Diasim)
Advertisements